Vippeløft/bøy


Hva er vippeløft?

Alle elsker lange, fyldige og mørke vipper! Mange velger derfor vippeextentions som et naturlig alternativ til dette. For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer til alle type vipper! Korte og tynne vippene vil også se lengre og penere ut etter en vippeløft behandling.

Under vippeløft behandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon! Lange vipper og en mer levende look er resultatet.

Dette er en fin behandling for de som lett blir irritert rundt øyne og må forsiktig med bruk av sminke. Det brukes ingen vippetang eller andre ukomfortable verktøy. Produktene vi bruker til vippeløft er allergivennlige. I svært sjeldne tilfeller kan det oppstå allergiske reaksjoner av fargen som brukes. Har du reagert på vippefarge tidligere kan det være lurt å booke time til kun løft. Selve prosessen er rask, ufarlig og smertefri. Resultatet er umiddelbart! 

Hvordan gjøres vippeløft?

Vi starter behandlingen med å rense vipper og øyelokk for sminke. I samarbeid med terapeuten din finner dere riktig bøy til dine vipper. Under selve behandlingen legges gelepads på øyelokket hvor vi så fester øyevippene forsiktig med et skånsomt rislim. Gelepadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene. Her vil din terapeut komme med en anbefaling på gelestørrelse etter  lengden på dine naturlige vipper. 

Et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket legges så på og blir virkende i 12 minutter. Nå blir vippene formet etter buen på gelepadsen dere har valgt ut. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som virker i ca 6 minutter før behandlingen avsluttes. 

Har du naturlig lyse vipper er det ofte anbefalt å farge vippene i behandling. Da vil du få enda bedre effekt. Farging av vipper er inklusivt i prisen.

Hvor lenge holder vippeløft resultatet?

Resultat av vippeløft varer 5-6 uker. Sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Hvor lang tid tar en vippeløft behandlingen?

Vippeløft behandlingen tar mellom 45-60 minutter. Behandlingen utføres i et avlukket område under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling. 

 Er vippeløft farlig?

 Vippeløft er på ingen måte skadelig eller ubehagelig. Vi bruker ingen kjemiske midler eller varmeapparat (vippetang). Resultat er naturlig og utførelsen skånsom.

Hva bør jeg huske etter vippeløft? 

Det er viktig å følge retningslinjene til din terapeut etter selve vippeløftet. Noen enkle tips er å ikke ha noe fukt på 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake. Det samme gjelder krem, serum, olje og damp. Vi anbefaler å ikke bruke produkter som inneholder voks, fettstoffer og olje for å beholde et optimalt resultatet lengst mulig. Vi anbefaler bruk av produkter som er spesial utviklet og kan brukes sammen med vippeløft. Har du korte, tynne og/eller slitte vipper vil et vippeserumet øke vippenes styrke og tykkelse, samtidig som den gjør at de naturlige vippene vokser. Vi fører Pure Lash Enhancing serum og det kan kjøpes her

  

Spørsmål og svar vippeløft:

-”Jeg har prøvd vippeløft før og vippene krøllet seg” Her er det sannsynligvis blitt brukt feil type bøy under behandlingen eller så har produktet sittet i for lenge.

-”Jeg likte ikke bøylen som ble brukt under min behandling” Hør med din terapeut om de har en bøyle fra en annen leverandør. Dette pleier å hjelpe.

-”Fargen gikk ikke helt ned til roten når jeg tok vippeløft” Her anbefaler vi å kontakte salongen som utførte behandlingen og spørre om bistand. Denne jobben kan raskt rettes opp igjen.

-”Jeg har lange vipper og jeg fikk ikke nok bøy etter min behandling” Her er det sannsynligvis blitt brukt en for stor bøyle i behandlingen. Dette kan korrigeres ved neste behandling ved å bruke en mindre bøyle.

-”Jeg har korte vipper og fikk ikke det resultatet jeg ønsket” Resultatet av vippeløft vil variere fra forutsetningene til hver enkelt kunde. Forventningen til resultatet bør stå i stil til utgangspunktet, uavhengig av behandling.

  

Hva er forskjellen på vippeløft og vippeextensions?

 

Naturlig eller dramatisk?

Det naturlige valget vil naturlig nok, være vippeløft. Under vippeløft bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon.

Under vippeextensions legges det på kunstige vipper på dine egne, så her er mulighetene mange. En naturlig resultat kan også her oppnås ved å legge på singel/klassisk påsett ved bruk av tynnere vipper. Vi anbefaler volume vippeextensions og megavolume vipeextensions til kunder som ønsker en dramatisk og fengende look!

Hvor lang tid tar det?

Tiden til vippeextensions vil variere etter hvordan type vipper du ønsker å sette på. Et nytt klassisk /singel påsett tar ca 1,5 timer. Nytt sett volumevipper tar ca 2 timer og nytt sett megavoulme tar ca 2,5 timer. Etterfyll på singelvipper etter 3 uker vil ta opptil 1 time, ca 1 time på volume vipper og opptil 1,5 time på megavolume.

Vi setter av 1 time første gangen du kommer inn og tar vippeløft. Da har du god tid til konsultasjon med din terapeut og alle nødvendige spørsmål blir besvart. 

Hvor lenge holder resultatet seg?

En vippeløft behandling varer i grunn helt til din fulle vekstsyklus på vippene er ferdig. Bøyen vil i dette tilfelle holde seg frem til da. Nye vipper vil komme til daglig og disse vippene vil ha den bøyen du originalt hadde. Dette vil gi et inntrykk av at bøyen gradvis blir borte hvor det faktisk er nye vipper som har kommet til og de gamle bøyde vippene har blitt skiftet ut. Vi anbefaler derfor ny time til vippeløft hver 5-6 uke.

Vippeextensions vil kunne sitte på helt frem til din vippesyklus er over. De naturlige vippene vil gradvis falle av og nye vipper vil komme til. Hvor lenge de kunstige vippene sitter på vil også avhenge av hvor godt du tar vare på de og hvor godt du følger retningslinjene fra din terapeut. I alle tilfeller anbefaler vi etterfyll etter 3-4 uker så resultatet holder seg fresht hele tiden.

 Hva er forskjell i resultatet?

Vippeextensions er kunstig påsett av vipper og har uendelig med variasjoner du kan velge mellom. Her kan du gå for lengde, ekstra volume og mye bøy. Alternativt kan du velge en kombinasjon av alle de tre. Det kan være lurt å danne seg et bilde av hvilket resultat du ønsker. Hvis mulig, ta med deg et bilde av hvordan resultat du ønsker å oppnå.

 Da vippeløft er en naturlig behandling vil det ikke være fullt så mye utvalg i ønsket resultat. Under vippeløft vil du få bøy, men ikke lengde. Bøyen vil åpne opp øynene og hele lengden på vippen vil synes bedre. Dette vil gi en illusjon av lengre vipper. Da vi også farger vippene vil dette også gjøre til at vippene er mer synlig og ser lengre ut.

 

Hva koster det?

Vippeløft koster 950,- og dette er med farge.

Setter du opp ny tid innen 5 uker så vil prisen være 790,-.

 

Klassisk / Singel påsett nytt sett / etterfyll 1199,-/799,- .

Volume påsett nytt sett /etterfyll 1399,-/ 899,- .

Megavolume nytt sett / etterfyll 1890,- /1090,- .

 

Er dette skadelig for vippene mine?

Vippeextensions skader ikke dine vipper så lenge du følger veiledningen til din terapeut. Det er viktig at de kunstige vippene ikke er for lange, for tunge eller for mange i forhold til dine naturlige vipper. Det vil alle tilfeller være lurt å bruke et vippeserum parallelt med vippeextensions så dine vipper får nødvendig næring og holder seg friske og sterke.

Da vippeløft er en mer naturlig behandling som ikke innebærer at kunstige vipper blir satt på dine egne vil det være mindre slitasje. Permanenten i vippeløft vil riktignok kunne ødelegge vippene dine hvis behandlingen gjøre hyppig. Rådfør deg alltid med din terapeut om når neste time skal settes opp.

 Hvordan tar jeg vare på vippene mine etter vippeløft & vippeextensiojns?

Etter en vippeløft behandling kan du rådføre deg med din terapeut om aftercare. Unngå fukt på 24 timer da produktene benyttet bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen fra vippeløft behandlingen faller tilbake. Unngå bruk av damp, serum, olje og krem. Unngå bruk av produkter som inneholder fettstoffer, voks og olje da holder resultatet seg lengst mulig. Bruk produkter som er utviklet for vippeløft.

Det er viktig å børste vippene daglig med en vippebørste når du har satt på vippeextensions. Rens vippene 2-3 ganger i uken, dette kan gjøre etter dusj/vask. Bruk produkter utviklet for bruk i samråd med vippeextensions. Produkter som inneholder voks, olje og fettstoffer kan føre til at limet brukt i behandlingen løsner. Unngå dusj, solarium, trening og sauna 24-48 timer etter behandlingen.

 

BESTILL TIME HER