Vippeextensions

 

Lange dådyraktige vipper har lenge vært kjennetegnet på feminitet og det med god grunn – det er vel ingenting som er mer forførende enn nydelig draperte øyelokk som gir et helt spesielt glimt i øyet. Men hva gjør man når man ikke er født med slike vipper? Maskara, vippetang og vippeserum har lenge vært de eneste alternativene for å oppnå lange tykke vipper, men endelig er det noe som faktisk gir deg det uttrykket du vil ha – vippeextensions!


Hos oss kan du få vippene du alltid har drømt om som varer i ukesvis! Våre dyktige vippeteknikere gir deg behandlingen som en rekke norske toppbloggere sverger til.


Hva er vippeextensions og hvordan settes de på?


Vippeextensions er enkle individuelle vipper laget av polyester, silke eller ekte minkhår som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim av våre sertifiserte vippeteknikere. En enkel extension blir limt forsiktig på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Dette er presisjonsarbeid og det benyttes en pinsett som er spesielt designet for denne typen arbeid. Normalt tar det en til to timer å sette på vippeextensions på begge øyelokkene, men det kommer an på hvilken type vippeextensions du vil ha.


Hva slags vippeextension tilbyr dere?


Hos oss kan du få akkurat de vippene du ønsker og vi tilbyr en rekke ulike vippe extensions som kommer i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger. Singel/klassisk vippeextension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et mer naturlig resultat enn våre andre alternativer. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en mer nøytral look, men fremdeles vil ha lengre fyldigere vipper.


3D-lashes (2D-7D)/Volume vippeextensions er et annet alternativ og er supert for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippeextension kan gi. Denne behandlingen er designet for å gi deg voluminøse vipper og derfor setter vi på to eller flere (alt etter hvilken behandling du velger) vipper på én øyenvipp. Tiltross for at volumvipper gir et mer merkbart resultat er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper.
Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Kunder med kortere og tynnere vipper vil som regel få påsatt 2D-4D vipper, mens kunder som har lengre og tykkere vipper kan få 4D-7D vipper. Uansett hvilken vippe extension du velger avhenger resultatet av hvor mange vipper du selv har og hva de tåler. Volumvipper er en behandling som blir brukt av mange norske toppbloggere.


Hvor lenge varer vippene?


Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de, dette gjelder både for klassisk vippeextension og volume vippe extensions. Vanligvis varer extensionene like lenge som dine naturlige vipper sin syklus, altså seks uker. Hver individuelle vipp har derimot sin egen syklus og faller ut uavhengig av hverandre. Derfor er det anbefalt å fylle på hver tredje uke, men dette kan også gjøres allerede etter to uker, for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satt de på!
 Vi fraråder å fylle på vippe extension etter 5 uker og anbefaler heller at du venter til alle vippene har falt av og tar et nytt fullt sett. Du kan også komme innom for å fjerne de vippene som fortsatt klamrer seg fast, slik at vi kan sette på et nytt, friskt sett med vipper.
Kunder som tar godt vare på vippene sine (fjerner sminke på riktig måte, ikke drar i de eller drukner de i maskara) kan ofte vente 4+ uker før de må fylle på vipper!
Skader denne behandlingen mine naturlige vipper?
Nei – når vi setter på vippeextensions velger vi alltid en naturlig (1-2 mm) lengde som vippene dine tåler og som ikke påfører skade. Derfor kan du bruke denne behandlingen i over 12 måneder uten at det vil få noen konsekvenser for dine naturlige vipper sin helse. Nøyaktighet og presisjon er viktig når man setter på vippe extension for at de skal vare lenge og ikke påføre skade, våre vippeteknikere er ekstremt dyktige og har lang erfaring innenfor denne behandlingen.


Er vippeextension farlig?


Vi bruker et lim som er godkjent til kosmetiske behandlinger som ikke inneholder formaldehyd eller M1. Dette limet kan enkelt fjernes med en limfjerner. Vanligvis vil ikke vippe extension ha en direkte innvirkning på øynene dine, men det er fortsatt noen svært få som får en allergisk reaksjon i form av hevelse, kløe og/eller svie. Om du, mot formodning, skulle være en av disse vil vi straks fjerne vippene og gi deg råd hvordan du skal gå frem videre. Selv om du får en reaksjon er dette vanligvis ikke farlig eller noe som gir langvarig skade på øynene dine. Vi setter aldri vipper direkte på huden, men så nært som mulig uten å fysisk berøre øyelokket.


Er det noe spesielt jeg må gjøre på forhånd av timen min?


Det viktigste du må gjøre er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.


Hvordan tar jeg vare på vippeextensionsene mine?


For at vippene dine skal vare lengst mulig har vi noen få enkle tips som vi anbefaler deg å følge. Etter timen din vil du få informasjon om dette, men her er en huskeliste:


  • Ikke gjør vippene dine våt før 24 timer etter du satt de på slik at limet får tørke skikkelig.
  • Bruk kun produkter uten olje.

  • Ikke gni eller dra i de.

  • Børst de jevnlig og forsiktig med en tørr maskarabørste (uten maskara).
  • 
Bruk minst mulig maskara.

  • Rens de 2-3 ganger per uke.
Hva er forskjellen på vippeløft og vippeextensions?

 

Naturlig eller dramatisk?

 

Det naturlige valget vi, naturlig nok, være vippeløft. Under vippeløft bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon.

Under vippeextensions legges det på kunstige vipper på dine egne, så her er mulighetene mange. En naturlig resultat kan også her oppnås ved å legge på singel/klassisk påsett ved bruk av tynnere vipper. Vi anbefaler volume vippeextensions og megavolume vipeextensions til kunder som ønsker en dramatisk og fengende look!

Hvor lang tid tar det?

 

Tiden til vippeextensions vil variere etter hvordan type vipper du ønsker å sette på. Et nytt klassisk /singel påsett tar ca 1,5 timer. Nytt sett volumevipper tar ca 2 timer og nytt sett megavoulme tar ca 2,5 timer. Etterfyll på singelvipper etter 3 uker vil ta opptil 1 time, ca 1 time på volume vipper og opptil 1,5 time på megavolume.

Vi setter av 1 time første gangen du kommer inn og tar vippeløft. Da har du god tid til konsultasjon med din terapeut og alle nødvendige spørsmål blir besvart. 

Hvor lenge holder resultatet seg?

 

En vippeløft behandling varer i grunn helt til din fulle vekstsyklus på vippene er ferdig. Bøyen vil i dette tilfelle holde seg frem til da. Nye vipper vil komme til daglig og disse vippene vil ha den bøyen du originalt hadde. Dette vil gi et inntrykk av at bøyen gradvis blir borte hvor det faktisk er nye vipper som har kommet til og de gamle bøyde vippene har blitt skiftet ut. Vi anbefaler derfor ny time til vippeløft hver 5-6 uke.

Vippeextensions vil kunne sitte på helt frem til din vippesyklus er over. De naturlige vippene vil gradvis falle av og nye vipper vil komme til. Hvor lenge de kunstige vippene sitter på vil også avhenge av hvor godt du tar vare på de og hvor godt du følger retningslinjene fra din terapeut. I alle tilfeller anbefaler vi etterfyll etter 3-4 uker så resultatet holder seg fresht hele tiden.

 Hva er forskjell i resultatet?

 

Vippeextensions er kunstig påsett av vipper og har uendelig med variasjoner du kan velge mellom. Her kan du gå for lengde, ekstra volume og mye bøy. Alternativt kan du velge en kombinasjon av alle de tre. Det kan være lurt å danne seg et bilde av hvilket resultat du ønsker. Hvis mulig, ta med deg et bilde av hvordan resultat du ønsker å oppnå.

 Da vippeløft er en naturlig behandling vil det ikke være fullt så mye utvalg i ønsket resultat. Under vippeløft vil du få bøy, men ikke lengde. Bøyen vil åpne opp øynene og hele lengden på vippen vil synes bedre. Dette vil gi en illusjon av lengre vipper. Da vi også farger vippene vil dette også gjøre til at vippene er mer synlig og ser lengre ut.

 

Hva koster det?

 

Vippeløft koster 950,- og dette er med farge.

Setter du opp ny tid innen 5 uker så vil prisen være 790,-.

 

Klassisk / Singel påsett nytt sett / etterfyll 1199,-/799,- .

Volume påsett nytt sett /etterfyll 1399,-/ 899,- .

Megavolume nytt sett / etterfyll 1890,- /1090,- .

 

Er dette skadelig for vippene mine?

 

Vippeextensions skader ikke dine vipper så lenge du følger veiledningen til din terapeut. Det er viktig at de kunstige vippene ikke er for lange, for tunge eller for mange i forhold til dine naturlige vipper. Det vil alle tilfeller være lurt å bruke et vippeserum parallelt med vippeextensions så dine vipper får nødvendig næring og holder seg friske og sterke.

Da vippeløft er en mer naturlig behandling som ikke innebærer at kunstige vipper blir satt på dine egne vil det være mindre slitasje. Permanenten i vippeløft vil riktignok kunne ødelegge vippene dine hvis behandlingen gjøre hyppig. Rådfør deg alltid med din terapeut om når neste time skal settes opp.

 Hvordan tar jeg vare på vippene mine etter vippeløft & vippeextensiojns?

 

Etter en vippeløft behandling kan du rådføre deg med din terapeut om aftercare. Unngå fukt på 24 timer da produktene benyttet bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen fra vippeløft behandlingen faller tilbake. Unngå bruk av damp, serum, olje og krem. Unngå bruk av produkter som inneholder fettstoffer, voks og olje da holder resultatet seg lengst mulig. Bruk produkter som er utviklet for vippeløft.

Det er viktig å børste vippene daglig med en vippebørste når du har satt på vippeextensions. Rens vippene 2-3 ganger i uken, dette kan gjøre etter dusj/vask. Bruk produkter utviklet for bruk i samråd med vippeextensions. Produkter som inneholder voks, olje og fettstoffer kan føre til at limet brukt i behandlingen løsner. Unngå dusj, solarium, trening og sauna 24-48 timer etter behandlingen.

 

BESTILL TIME HER