Negledesign

 

«A good man is hard to find, but a good mani is even harder to find.»
Vi i Beautyhouse vet at negler er en livsstil, det er en måte å uttrykke seg selv på og det er én av tingene vi kvinner (eller menn) kan gjøre når vi vil se ekstra fine ut, eller bare har en dårlig dag. Er det noe som er sikkert her i livet er det at velstelte negler kler alle og hos Beautyhouse finnes det noe for enhver smak.

Enten om du vil ha sprudlende neglelakk i tropiske farger som varer 2-3 uker med shellac eller akrylnegler med krystaller som gir en naturlig forlengelse av dine egne negler, så har du kommet til rett plass. Du vil føle deg som hjemme i våre lekre og elegante lokaler og vi sørger for at atmosfæren alltid er behagelig og avslappende for deg.

Våre dyktige negledesignerne er kreative, nøyaktige og har flere års erfaring innenfor feltet og kan gi neglene dine en etterlengtet makeover. Neglene er bygd opp av proteinet keratin, men det er ikke kun disse som trenger jevnlig stell og pleie. Både neglebåndet og huden på hendene trenger å bli tatt vare på og ved hjelp av peeling, oljer og fuktighetskrem får hendene dine en frisk og sunn look hos oss.

 

Bryllup og andre anledninger

Det å gifte seg er den største dagen i mange sitt liv og en dag man feirer og fokuserer på kjærligheten. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre bryllupsdagen din perfekt fra topp til tå slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe.
Unn deg selv luksusen av en manikyr eller pedikyr gjennom en av våre spesial designet neglepakker til bryllup. Vi har mange års erfaring med bryllupsforberedelser og vet akkurat hva en brud trenger. Sammen kan vi skreddersy de perfekte neglene til deg på din store dag, med vår ekspertise og dine ønsker kommer du til å se fantastisk ut. Hva med negler som matcher ditt bryllupstema eller farger? Mulighetene er uendelige.

Nedenfor er en liste over behandlingene vi tilbyr.

 

Shellac

Shellac-negler kombinerer gelé og neglelakk og varer 2-3 uker. Denne behandlingen går raskere enn akrylnegler og gir et fint og naturlig resultat. Shellac varer lenger enn vanlige manikyrer uten gelé og er derfor en langvarig neglelakk som verken flasser av eller blir ripete.

Fransk manikyr

Fransk manikyr er tidløse og elegante negler med den klassiske hvite tuppen. Du kan velge både med eller uten shellac og inkluderer stell av hender og en uforglemmelig følelse av velvære.

 

Pedikyr

Våre pedikyrer inkluderer stell og pleie av hele foten med fotbad, filing av hard hud, stell av neglebånd og fotkrem. Du kan få farge eller fransk pedikyr med eller uten shellac som varer opptil 6 uker.

All reklamasjon må skje innen 48 timer etter påsettet.

BESTILL TIME HER!