Tannbleking - Beauty House Oslo - Tlf: 21 61 68 19
Tannbleking

Lykken er å nyte livet, lykken er å få latterkrampe til du griner og lykken er å føle seg komfortabel i sin egen kropp. Vi mener ikke lykken kommer fra utsiden – tvert imot! Men mange sliter med dårlig selvtillit på grunn av tennene sine og dette påvirker i stor grad hvordan man føler seg på innsiden.

Bare tenk hvor mange gledessmil som blir gjemt bort i en hånd fordi de er flau over gule eller flekkete tenner. Er du en av de? Du er ikke alene, det er faktisk overraskende mange som føler seg akkurat slik. Heldigvis finnes det enkle og smertefrie behandlinger som kan gi deg tilbake friheten av å smile og le uten hemninger.

Hos Beautyhouse har vi tannbleking som gir øyeblikkelig og naturlig resultat. Dette er en behandling som er trygg og effektiv, og gir deg det hvite smilet du alltid har drømt om. Ved å bruke skånsomme tannblekingsprodukter som ikke skader tennene dine, får du et umiddelbart resultat uten at dette går på bekostning av tannhelsen.

Behandlingen tar rundt 45 – 60 minutter og fjerner misfarging som ligger dypt i emaljen på tennene dine og resultatet gir opptil sju nyanser hvitere tenner. Om du er flink til å ta vare på dine nye hvite perlerekker etter behandlingen kan resultatet vare opptil 3 år.

Vi anbefaler ikke de med sensitive tenner å ta denne behandlingen, eksempelvis de med høye tannhalser og tynn emalje, da dette kan gi dårlig resultat og uheldige bivirkninger. Det er også viktig å vite at de med bro, kroner eller fasetter ikke vil få det samme blekeresultatet som de med frisk emalje.

Før du bestiller en time er det viktig at du oppfyller kriteriene for tannbleking hos oss:

  • Tidligere tannfyllinger må være av god kvalitet.
  • Hull i tennene må behandles på forkant.
  • Overflatemisfarginger bør fjernes.
  • Er du gravid eller ammende anbefaler vi at du venter.
  • Du kan ikke ha tannkjøttsykdom, vi behandler kun friske tannkjøtt.
  • Du må være over 18 år, eventuelt ha foreldrene dine sin samtykke.

Faktorer som livsstil og munnhygiene påvirker varigheten av tannblekingen, så puss puss så får du en suss!